Verbind je met de waarheid
van je lichaam

holistische massage & mannenwerk

Wil je meer in harmonie leven met jezelf en met de wereld?

Wil je keuzes maken die zijn afgestemd op wat er leeft in je lichaam?

Lichaamswerk is voor mij de meeste directe en zuivere vorm die je hierbij kan ondersteunen.

Ik gebruik daarbij mijn aanwezigheid en liefdevolle aandacht zodat jij bij de liefde in jezelf kunt komen.

Kijk hieronder voor mijn aanbod.

Aanbod

ONTSPANNINGSMASSAGE
voel je zen

Ik masseer je lichaam en ben met mijn aandacht volledig aanwezig. Jij krijgt de ruimte en de tijd om te ontspannen en tot jezelf te komen.

HOLISTISCHE MASSAGE
ontdek je WARE IK

Door aanraking en taal nodig ik je uit om je te verbinden met jouw eigen wijsheid en jouw unieke vaardigheden. Je komt dichter bij jezelf en leert voelen welke weg je te gaan hebt.

Over mij

Op mijn 28e ontstond er een belangrijk moment in mijn leven. Ik had 7 jaar een relatie met de vrouw die de liefde van mijn leven was geweest. Gedurende die relatie heb ik veel van mezelf weggeven en daardoor was ik mezelf kwijtgeraakt; ik wilde de weg terugvinden naar mezelf. Ik heb uiteindelijk de relatie beëindigd en gekozen voor een nieuwe weg in mijn leven.

Ik ben gaan ontdekken en kwam via meditatie, lichaamswerk, ademwerk, tantra en mannenwerk steeds meer over mezelf te weten. Er ging een wereld voor me open. Mijn zelfvertrouwen groeide, mijn vriendschappen verdiepten zich, ik werd compassievoller naar mezelf en kon steeds meer ontspannen met wat er was.

Recht uit mijn hart

Ik leerde ook om uit mijn hart te spreken. Wat voel ik? Wat gebeurt er in mij? Heel spannend, vooral in het begin, maar ik heb ervaren hoe bevrijdend en bekrachtigend het is om mijn waarheid uit te spreken.

Contact maken met mijn hart, spreken in verbinding, rauw, puur en authentiek, dat is iedere keer weer spannend, want het is ECHT. Ik merk dat er ook direct iets in de energie verandert: er komen bijvoorbeeld hele andere woorden naar buiten dan ik van plan was te zeggen of ik hoor mezelf dingen zeggen die ik zelf niet wist, of waarvan ik niet wist dat ze een verband hadden. En als iemand anders echt vanuit z’n hart spreekt, dan hang ik zijn/haar lippen. Dat is voor mij magie.

In contact vanuit het hart

Het is mijn missie om mensen in contact te brengen met hun ware ik. Ik droom van een wereld waarin mensen leven vanuit puurheid, eerlijkheid en authenticiteit. Een liefdevolle wereld waarin iedereen zichzelf is en respectvol met elkaar en de wereld omgaat.

Wat cliënten zeggen

Slide

De massage heb ik ervaren als een fijne balans tussen intensievere en relaxerende massagetechnieken. Coen weet een ontspannen sfeer neer te zetten en geeft het gevoel dat hij me ziet en meeneemt in deze “massagereis”.

—   Jeroen

De massage had een heel diep effect op en in mijn brein. Het was ontspannend. Ik heb het ervaren als rustgevend.

—   Astrid

Slide

Het was echt genieten. Ik voelde me ontspannen en veilig. De aanraking was zacht en hard afgewisseld. dat is precies wat ik fijn vind.

—   Lieke

Ik voel me meer in mijn lijf, ben rustiger, voel meer vertouwen in het leven en zit meer in mijn parasympathische modus waardoor ik mijn vermoeidheid meer kan toelaten en minder vlucht in afleidingen.

—   Paul

previous arrow
next arrow

Maak een afspraak