Over mij

Ik help je om in contact te komen met je gevoel. Ik bied je een veilige omgeving waarin je mag ontspannen. Ik gebruik mijn liefdevolle aandacht en aanwezigheid zodat jij de liefde in jezelf kunt vinden.

​Mijn expertise op het gebied van mannenwerk hebben me ertoe gebracht om mijn kennis en ervaringen door te geven aan andere mannen.

Mijn achtergrond

Op mijn 28e ontstond er een belangrijk moment in mijn leven. Ik had 7 jaar een relatie met de vrouw die de liefde van mijn leven was geweest. Gedurende die relatie heb ik veel van mezelf weggeven en daardoor was ik mezelf kwijtgeraakt; ik wilde de weg terugvinden naar mezelf. Ik heb uiteindelijk de relatie beëindigd en gekozen voor een nieuwe weg in mijn leven.

Ik ben gaan ontdekken en kwam via meditatie, lichaamswerk, ademwerk, tantra en mannenwerk steeds meer over mezelf te weten. Er ging een wereld voor me open. Mijn zelfvertrouwen groeide, mijn vriendschappen verdiepten zich, ik werd compassievoller naar mezelf en kon steeds meer ontspannen met wat er was.

Recht uit mijn hart

Ik leerde ook om uit mijn hart te spreken. Wat voel ik? Wat gebeurt er in mij? Heel spannend, vooral in het begin, maar ik heb ervaren hoe bevrijdend en bekrachtigend het is om mijn waarheid uit te spreken.

Contact maken met mijn hart, spreken in verbinding, rauw, puur en authentiek, dat is iedere keer weer spannend, want het is ECHT. Ik merk dat er ook direct iets in de energie verandert: er komen bijvoorbeeld hele andere woorden naar buiten dan ik van plan was te zeggen of ik hoor mezelf dingen zeggen die ik zelf niet wist, of waarvan ik niet wist dat ze een verband hadden. En als iemand anders echt vanuit z’n hart spreekt, dan hang ik zijn/haar lippen. Dat is voor mij magie.

In contact vanuit het hart

Het is mijn missie om mensen in contact te brengen met hun ware ik. Ik droom van een wereld waarin mensen leven vanuit puurheid, eerlijkheid en authenticiteit. Een liefdevolle wereld waarin iedereen zichzelf is en respectvol met elkaar en de wereld omgaat.

Neem contact op