Aanbod

Kijk hieronder voor mijn massage-aanbod.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een zachte en aandachtige massage om spieren en lichaam op een vriendelijke manier te ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt ook voor een ontspannen geest.

​In mijn werkwijze is liefdevolle aandacht de basis. Wanneer jouw lichaam op een liefdevolle manier door mijn handen wordt aangeraakt, kan jouw lichaam zich openstellen voor wat zich aandient. Ik ondersteun je om dieper in je lichaam te zakken zodat er op plekken die in eerste instantie spannend of pijnlijk waren ook verzachting kan plaatsvinden. Ik gebruik rustige muziek voor een zachte sfeer die uitnodigt tot ontspannen.

​Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief. Het lichaam slaat deze toestand van ontspanning op in het lichaamsgeheugen. Hoe vaker je in deze toestand verkeert, des te gemakkelijker je lichaam deze ontspanning kan oproepen.

De ontspanningsmassage is op de massagetafel met gebruik van biologische kokosolie. De massage duurt maximaal 75 minuten. Na afloop kun je even rustig (liggend) blijven nagenieten. Gun jezelf de ruimte om na afloop om in alle rust naar huis te gaan.

Holistische massage

Een holistische massage is een uitnodiging om de diepere lagen van jezelf te onderzoeken en geblokkeerde energie weer te laten stromen. Holistische massage zorgt dat opgeslagen spanning en pijn zich kan bevrijden. Een helende reis voor lichaam en geest.

Een invoelende holistische massage geeft verlichting bij fysieke pijn, emotioneel ongemak en overmatige spanning. Dit zorgt dat ontspanning en heling kan plaats vinden, waardoor je jezelf completer en vrijer voelt.

Ik gebruik de volgende technieken:

  • klassieke massage
  • dynamische massage
  • holistic pulsing
  • bindweefselmassage
  • segmentmassage
  • energetische massage
  • lichaamstherapie

De holistische massage is op de massagetafel. Ik werk direct op de huid, zonder olie of met gebruik van biologische kokosolie. Sommige technieken worden met kleding aan uitgevoerd. Een sessie duurt maximaal 75 minuten. Na afloop kun je even rustig (liggend) blijven nagenieten. Gun jezelf de ruimte om na afloop om in alle rust naar huis te gaan.

Boek een sessie